Daily Schedule

FULL DAY SCHEDULE

  • 1st hour 7:35am-8:30am (55 mins.) 5 min. passing
  • 2nd hour 8:35am-9:30am (55 mins.) 5 min. passing
  • 3 PAWS 9:35am-9:55am (20 mins.) 5 min. passing
  • 4th hour 10am-10:55 (55 mins.) 5 min. passing
  • 5th hour & lunch 11am-12:25pm 5 min. passing  
  • 6th hour  12:30pm-1:25pm (55 mins.) 5 min. passing
  • 7th hour 1:30pm-2:25pm (55 mins.)

LUNCH

A Lunch 11am-11:25am/A Class 11:30am-12:25pm
B Class 11am-11:27am/B Lunch 11:27am-11:52am/B Class 11:57am-12:25pm
C Class  11am-11:55am/C Lunch 12pm-12:25pm

HALF DAY SCHEDULE

  • 1st hour 7:35am-8:06am (31 mins.) 5 min. passing
  • 2nd hour 8:11am-8:39am (28 mins.) 5 min. passing
  • 3rd hour 8:44am-9:12am (28 mins.) 5 min. passing
  • 4th hour 9:17am-9:45am (28 mins.) 5 min. passing
  • 6th hour 9:50am-10:18am (28 mins.) 5 min. passing
  • 7th hour 10:23am-10:53am (28 mins.)
Two students pose in front of silhouettes.
Three boys with a microscope